Πρώτη φορά;

Σκέφτεστε να αποκτήσετε για πρώτη φορά ασφαλιστική κάλυψη, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Στην πρώτη μας συνάντηση, θα αναλύσουμε μαζί τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς και ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Στη συνέχεια, και αφού μελετήσουμε τα δεδομένα σας, θα σας προτείνουμε τις πλέον συμφέρουσες λύσεις της σύγχρονης ασφαλιστικής αγοράς. Η διαδικασία αυτή είναι εντελώς δωρεάν, μπορεί να γίνει στο χώρο σας ή στα γραφεία μας, ενώ δε συνεπάγεται καμία απολύτως δέσμευση από πλευράς σας.

Υποστήριξη;

Έχετε ήδη κάποιο συμβόλαιο σε ισχύ και θέλετε να το αξιολογήσετε; Είστε σίγουροι ότι καλύπτετε όλες τις ανάγκες σας;

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε την αξία των συμβολαίων μας και να επιβεβαιώσουμε ότι η επιλογή μας είναι η ιδανική. Έτσι, είτε διακόπτουμε συμβόλαια με μοναδικά πλεονεκτήματα, είτε τα διατηρούμε ενώ δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες μας. Στην PremiumGuide θα σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τα συμβόλαιά σας σε σχέση με το κόστος και τις απαιτήσεις σας και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον των ασφαλίσεών σας.
Premium Guide

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε κάθε ασφαλιστικό θέμα που σας απασχολεί, χωρίς καμία δέσμευση από πλευράς σας!

Διεύθυνση: Υψηλάντου 4, 153 51 Παλλήνη
Τηλ.: 210 6031593
Φαξ: 210 6031594
Email: info@premiumguide.gr

Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Θέμα

Το μήνυμά σας


Premium Guide

Οι γνώσεις και η πολυετής εμπειρία μας είναι στη διάθεσή σας.